Info 2e Kans materialen

Voor het maken van tassen gebruik ik regelmatig een combinatie van nieuw leer/nieuwe fournituren en gebruikte materialen die anders in de prullenbak zouden verdwijnen. Ik laat me inspireren door de vormen en textuur van het materiaal en kom zo vaak tot een verrassend resultaat. Het eindproduct is een uniek exemplaar, er bestaat geen tweede van.

De tot nu toe verwerkte materialen zijn:
– plunjezakken (leger)
– postzakken
– jute koffiezakken
– gebruikte leren jassen en tassen (leer met ervaring)
– restanten leer van meubelstoffeerder
– het leer van diverse banken
– leer van diverse stoelen en fauteuils
– gebruikte reclamedoeken
– gebruikt surfzeil

Heb je toevallig nog een leren jas hangen die je niet meer gebruikt, een leren stoel of bank die klaar is om afgevoerd te worden naar het grof vuil, enz. ik hou me graag aanbevolen om het leer nog een tweede kans te geven.