About

Mooi Leer 033
Atelier/werkplaats voor ambachtelijk gemaakte producten van leer en andere mooie, eerlijke materialen zoals 2e kans leer, canvas, vilt e.d..
Vanaf augustus 2017 gevestigd in creatieve broedplaats “Fabriek aan de Eem”, Heliumweg 40, Amersfoort.
Je kunt bij mij terecht voor tassen, rugzakken, kussen en schorten en nog veel meer. Andere mogelijkheden zijn: maatwerk en reparaties, workshops en korte cursussen. Meer informatie of een keer langskomen om te kijken? Kijk onder aan deze pagina voor het e-mail adres en telefoonnummer.

_DSC0067

Op deze website, naast de webwinkel, informatie over de door mij, Odetta Arink, gemaakte tassen en andere producten. Door het gebruik van verschillende materialen en vormen is iedere tas uniek. Ik gebruik o.a. nieuw leer, gerecycled leer, canvas, postzakken, reclamedoeken. Omdat alle producten ambachtelijk (per stuk, met de hand) worden gemaakt is er van elk item maar 1 exemplaar beschikbaar. Het kan dus gebeuren dat er bij het door jou uitgezochte product de tekst ‘uitverkocht’ staat. Het is eventueel nog wel mogelijk om een soortgelijk product te maken, dit kan alleen als ik het gebruikte leer en de andere materialen nog beschikbaar heb. Je kunt contact opnemen via de contactpagina.

Volg mij ook op: Instagram en Facebook